FC Păușești Otăsău a început pregătirile

Divizionara D, FC Păușești Otăsău a început pregătirea pentru sezonul competițional viitor. Aceasta a jucat deja câteva partide de verificare, cu SCM Rm Vâlcea, cu Minereul Berbești, cu FC Vlădești, cu Sparta Rm Vâlcea și va mai juca sâmbătă, cu Minerul Costești. Obiectivul echipei pentru sezonul viitor este formarea unui lot de 18 jucători – spune profesorul Iulian Toabeș. Deja FCPO a transferat jucătorii: Marian Pătrașcu (mijlocaș), Alin Rosianu (mijlocaș), Constantin Pripor (atacant), Radu Mocooaca (luat definitiv), Andrei Constantin (Urucu) – mijlocaș, Alex. Băltățeanu (mijlocaș sau atacant), Dumitru Fredy (mijlocaș dreapta). A ai prelungit contractul cu un an jucătorul Stefan Despoiu. Din toamnă revine la echipă și Andrei Neagoe, refăcut după operația la ligamente. Profesorul Iulian Toabeș mai spune că echipa mai caută un portar, pe lângă Angelo Prvulovic.
Stafful tehnic este același: Robert Olaru (principal), ajucat de Marian Fistogeanu și “Marucanu” (Filipoiu), golgeterul Ligii a 4-a sezonul trecut.
Obiectivul echipei este clasarea în primele 5 locuri la finalul campionatului viitor.
AJF Vâlcea ar putea accepta direct în Liga a 4-a, pentru sezonul viitor, nou înființată (la nivel de seniori), SCM Rm Vâlcea. Referitor la acest lucru, primarul comunei Păușești, Cătălin Avan spune că nu comentează, amintind că și anul trecut AJF Vâlcea a mai făcut o asemenea concesie, primind în campionatul Ligii a 4-a pe Sparta Rm Vâlcea.
Avan are un mare DA obligativității ce o va impune AJF Vâlcea echipelor din Liga a 4-a ca pe toată durata unui meci, acestea să aibă în teren juniori U21, dar și ideii ca aceleași cluburi să aibă echipă U13 care sa fie înscrisă în campionatul organizat de forul condus de profesorul Adrian Comanescu.

Nici în privința celuilalt aspect impus de AJF echipelor din Liga a 4-a pentru campionatul viitor, clubul FCPO având deja CIS (Certificat de Identitate Sportivă). Reamintim că de ceva vreme, FCPO are și un autocar propriu, personalizat, și că, prin efortul edilului Cătălin Avan, jucătorii primesc o masă după fiecare meci pe care îl dispută pe teren propriu.