Exmatricularea viceprimarului Eduard Vîrlan

La liberali sunt câţiva lideri care nu uită şi nu iartă! Pentru ei, apropierea Paştelui este un bun prilej de a-i ajuta pe colegii rebeli să îşi ispăşească păcatele. Viceprimarul Râmnicului, Edi Vîrlan, a păcătuit mult în acest mandat şi faţă de cetăţenii oraşului,dar şi faţă de partidul care l-a ajutat să ocupe mereu posturi bine plătite. Acum este momentul propice să plătească.

Surse din PNL Vâlcea ne-au confirmat că în urma comportamentului să, a faptului că a cochetat cu adversarii politici, a comentat mereu deciziile partidului şi a încercat să negocieze trecerea sa la alte partide, Eduard Vîrlan va fi exclus din PNL, iar ulterior liberalii vor cere primăriei şi Prefecturii să ia act de această decizie şi să îl exmatriculeze din funcţie.
“Nu vedem ce rost are să îl mai lăsăm sa ia salariile de acolo încă două luni degeaba. Şi aşa nu l-au interesat decât banii săi personali şi în umbra primarului Matei a făcut fel de fel de aranjamente. Nu îl reclamăm nicăieri pentru că ştim că cei abilitaţi îl vor întreba mai devreme sau mai târziu şi despre afacerile sale cu firma de salubritate şi despre proiectele europene, şi despre alte acte şi fapte de ale sale”, ne-a declarat un liberal cu influenţă. Excluderea din partid va avea loc până la finele săptămânii. (T.G.)