A.C.S. PREDU – o echipă de fotbal feminin de succes în Vâlcea

În urmă cu un an, în plină pandemie, la Vâlcea a apărut un nou club de fotbal, A.C.S. PREDU. În primăvara acestui an a fost înființată și echipa de fotbal feminin a clubului, echipă care impresionează prin perseverența și spiritul de echipă de care dau dovadă tinerele fotbaliste. Coordonate de Sebastian Panait și Eugen Predulete, fetele învăță în fiecare săptămână noi tehnici și tactici pentru a crea un adevărat spectacol pe teren.

Începând cu luna iulie a acestui an, fetele au avut parte de meciuri amicale cu mai multe echipe din județ, astfel duminică, 08.08.2021, acestea au jucat în deplasare la Drăgășani. Tinerele fotbaliste s-au descurcat foarte bine, fiind prezente trup și suflet în ambele meciuri jucate. Primul meci a fost jucat de către categoriile de vârstă 2010, 2011 și 2012 – obținând o victorie de 2-0. Al doilea meci s-a disputat între categoriile de vârstă 2005, 2006, 2007 unde fetele de la A.C.S. PREDU au fost înfrânte cu un scor strâns de 3-2.
“Ambele meciuri au fost exemple de devotament, iar ambele echipe au luptat cu toate resursele pentru a obține victoria. Totuși nu victoria este cea mai importantă, ci parcursul până la ea. Cultivarea valorilor morale reprezintă principalul scop de la care sportul nu trebuie să se abată: devotament, ambiție, fair-play. A.C.S. PREDU urmărește cu interes dezvoltarea sportivilor clubului, încurajându-i să devină cea mai bună versiune a lor”, spune profesorul Predulete. (Gabriel Cârjaliu)