După gratii pentru că au furat lanțuri antiderapante din curtea unui imobil

Ieri, polițiștii orașului Horezu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 42 de ani și o femeie în vârstă de 33 de ani, ambii din localitatea Horezu, bănuiți pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada 24-28.01.2023, aceștia ar fi sustras fără drept, din curtea imobilului unei persoane, domiciliată în orașul Horezu, județul Vâlcea, un număr de 9 lanțuri antiderapante folosite la utilaje de mare tonaj, în valoare de aproximativ 76.000 de lei.
În urma investigațiilor operative efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, precum și bunurile sustrase, care au fost predate persoanei vătămate.
De asemenea, în baza probatoriului administrat acestea au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate magistraților cu propuneri legale.
În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. (IPJ Vâlcea)