Drumul spre un nou Guvern tehnocrat este pavat cu un Referendum imbecil

Aceleaşi minţi care au aranjat şi coregrafia tricoloră a protestului din Piaţa Victoriei (să nu cumva să ne credeţi atât de cretini încât să credem că spontan cineva se duce în piaţă cu un carton colorat şi telefon cu lanternă sau lanternă şi se aşează exact unde trebuie pentru a ieşi acel tricolor), s-au ocupat şi de presiunea necesară pe membrii Parlamentului.

Şi aceştia au cedat şi au votat la unison pentru organizarea celui mai tembel Referendum din istoria lumii.
Ce rost are să chemi un popor la urne pentru a îl întreba dacă vrea sau nu vrea corupţie? Este identic cu a-l chema şi a-l întreba dacă violatorii trebuie condamnaţi sau felicitaţi şi premiaţi.
Referendumul însă face imagine lui Iohanis şi dă de lucru Guvernului.
Un Guvern care non stop nu este lăsat să lucreze benefic pentru populaţie, căruia i se pun în spate toate relele şi căruia acum i se va pune în cârcă şi organizarea acestui referendum care va costa ţara exact cât nişte alegeri.
Şi de organizarea căruia nu se pot bucura decât fie nişte idioţi fie acei oameni care vor merge în secţii de votare ca reprezentanţi ai partidelor parlamentare şi vor câştiga nişte bani buni în duminica aia în care vor sta degeaba prin sălile şcolilor din România numărând spre seară nişte voturi care nu contează..
Că vom irosi tone de hârtie, bani pe membrii birourilor, energie, combustibil, jandarmi, poliţie şi tot circul pentru un rezultat pe care îl ştim dinainte şi care conform Constituţiei oricum este consultativ nu mai contează.
Atât de idioţi suntem încât aprobăm referendumuri în loc să le punem în aplicare pe cele vechi iar poporul flămând este chemat la urne numai pentru a pune în cheltuiala Guvernului o sumă imensă pe care oricum nu putea să o prevadă în buget şi care probabil va fi acoperită din suma de rezervă a ţării.
Adică din suma destinat ajutorării comunităţilor calamitate sau a persoanelor cu grave probleme de sănătate.
Câtă imbecilitate am putea spune dacă nu am şti că este vorba de un cinism fără margini şi o ticăloşie organizată a celor care vor să distrugă Guvernarea PSD indiferent de costuri!
Iar parlamentarii PSD au votat şi ei pentru referendum că altfel ar fi fost taxaţi drept trădători sau corupţi.
Pe surse aflăm, exact în primele minute ale zile îndrăgostiţilor, că unii s-au îndrăgostit atât de tare de tehnocraţi încât manevrează să avem din nou un Guvern tehnocrat iar dacă va fi nevoie el va fi votat şi de oamenii lui Dragnea acesta primind la schimb libertatea!
Credem însă că păpuşarii şefi vor reuşi acest lucru şi fără Dragnea şi vor rupe din PSD şi din ALDE exact voturile care le trebuie. Sistemul lucrează acum asupra parlamentarilor. Pas cu pas. Şi fiecare din ei are un punct slab mai mult ca sigur!

Traian GUMINSKI