Două accidente pe DN 7

Pe DN 7 două accidente au îngreunat traficul rutier în ultimele două zile. Primul a avut loc ieri în jur de ora prânzului, iar circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri pentru câteva ore, iar cel de-al doilea în jur de ora 17.00, în zona Brezoi.

Viorel E., de 34 de ani, din mun. Bucureşti, a condus un autotren format dintr-un autotractor şi o semiremorcă pe DN 7, din direcţia Sibiu – Rm. Vâlcea, iar la km 202+400m, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autotren, condus de Viorel D., de 46 de ani din mun. Constanta, jud. Constanţa.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui E. Viorel, cu diagnosticul traumatism coloană cervicală şi a Stanei E., cu diagnosticul hematom abdominal.
Traficul rutier a fost blocat temporar. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.
Cu numai o zi înainte, în jurul orei 17.10, Cristian P, de 29 de ani, din mun. Botoşani, jud. Botoşani, a condus un autoturism pe DN 7 – Brezoi şi, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de Liviu T., de 42 de ani, din mun. Iaşi, jud. Iaşi, care se afla oprit în coloană, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, autoturismul condus de T. Liviu a fost proiectat cu partea faţă în partea spate a unui alt autoturism, condus de C. Adi, de 21 ani, din mun. Târgovişte, jud. Dâmboviţa, ce se afla de asemenea oprit în coloană, în aceeaşi direcţie de mers.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C. Adi, de 21 ani, care a fost transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.