Dosar bombă al DNA despre Râmnic

DNA
Surse sigure ne-au dezvăluit că o echipă profesionistă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie alcătuieşte un dosar beton în care sunt implicate multe nume de vâlceni.

Profesori, avocaţi, notari, funcţionari publici din primărie dar nu numai, foşti sportivi, oameni de afaceri şi politicieni sunt amestecaţi într-un şir de acte care au avut ca finalitate mutarea a aproape 50 de hectare de terenuri din intravilanul Râmnicului, care de drept aparţineau oraşului, în proprietatea unor persoane (unele cu handicap grav mintal). Ulterior, printr-o suveică de vânzări succesive au fost “mutate” proprietăţile până au ajuns, pe bani buni, în posesia unor companii puternice, societăţi comerciale, oameni de afaceri şi politicieni. O parte din terenuri au fost ulterior răscumpărate de stat, prin inginerii acoperite de acte, la sume mari, sub pretextul construirii unor obiective de interes public.
Dosarul va fi finalizat la începutul anului viitor şi este de aşteptat ca rechizitoriul făcut public de presa naţională să stârnească un adevărat tsunami! Pentru că prejudiciul estimat se apropie de 10 milioane de euro! ( T.G.)