Doi bărbați și-au amenințat victima cu un cuțit și i-au furat autoturismul

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Râmnicu Vâlcea au reținut pentru 24 de ore, 2 bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, ieri, în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Pitești, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în localitatea Mihăești, 2 bărbați, sub amenințarea unui obiect tăietor – înțepător, i-ar fi sustras autoturismul.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de polițiști, au fost identificate cele 2 persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv 2 bărbați, unul de 52, din localitatea Câineni și celălalt de 48 de ani, din orașul Ocnele Mari.

De asemenea, autoturismul sustras a fost recuperat și predat proprietarului.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut cele 2 persoane pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea luării unei măsuri preventive.

În cauză cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. (IPJ Vâlcea)