DNA din nou în Vâlcea

Sarabanda procurorilor continuă în judeţul nostru. Iar informaţii aproape sigure confirmă că acţiunea de azi nu va fi ultima de acest gen din judeţul nostru până la alegerile din 5 iunie.

După ce au afectat oarecum imaginea liberalilor cu descinderea de la CJ, acum procurorii au “de lucru” cu un primar pesedist. Nu este exclus să urmeze unii membii ai noului partid ecologist revigorat brusc în Vâlcea. Bucuria unor colegi din presa locală legată de controlul DNA din Bujoreni poate fi umbrită dacă primarul Alecsandru Roşu va face o înţelgere cu procurorii şi le va povesti dedesupturile cazului “GENERA”. O poveste care poate afecta serios imaginea unuia din candidaţii anunţaţi la primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Redăm comunicatul oficial al procurorilor :
“Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011-2016.
În cursul zilei de 17 martie 2016, ca urmare a obţinerii autorizaţiilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 28 de locaţii situate în Rm. Vâlcea, Bujoreni şi Călimăneşti din care una este la sediul unei instituţii publice, iar celelalte sunt la sediile unor societăţi comerciale.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, Direcţiei Generale Anticorupţie — Biroul Judeţean Vâlcea şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”. (BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE)