Deputatul Vasile Cocoș face bilanțul audiențelor cu cetățenii: “Vâlcenii sunt dezamăgiți de greșelile făcute de PNL”

Deputatul de Vâlcea, Vasile Cocoș, continuă audiențele la care sunt invitații vâlcenii din Râmnicu Vâlcea și Horezu și spune că valul anti-PSD nu mai există. Din contră, parlamentarul vâlcean crede că vâlcenii sunt dezamăgiți de greșelile pe care le face Guvernul PNL:

“Și în perioada de vacanță continui audiențele, la Râmnicu Vâlcea și la Horezu. Aceste audiențe au un scop precis. Mulți oameni vin cu multe probleme pe care autoritățile publice nu le înțeleg sau nu au timp să le verifice. După o discuție cu ei le sugerăm căile de urmat. Marea majoritate pleacă mulțumiți că știu care este calea pe care trebuie să o urmeze. Vreau să vă spun și că oamenii ne încurajează pe noi, cei de la PSD, ne spun să mergem înainte. Vă dau și un exemplu. A venit un cetățean din Petrișor care mi-a spus că este pentru prima dată când nu a votat cu PSD, la alegerile prezidențiale, asta pentru că așa i-a cerut fiul care lucrează în străinătate. Mi-a spus că de acum în colo nu va mai proceda așa și că va miza pe noi pentru că PSD i-a mărit pensia și i-a făcut viața mai bine. Pe cetățeni nu mai poți să-i păcălești așa de ușor. Și la Horezu am fost și am observat că valul anti-PSD nu mai este așa de mare. Au văzut oamenii ce greșeli mari fac cei de la PSD”, afirmă deputatul social-democrat.
Altfel, Vasile Cocoș este mulțumit de activitatea pe care a avut-o anul trecut în Parlamentul României: “În anul 2019 în calitate de parlamentar vâlcean am avut o serie de inițiative prin care am încercat să îmbunătățim legislația. Am fost ales președintele Comisiei Speciale Mixte de Control a Execuției Bugetare a Curții de Conturi. Este o funcție onorantă, este pentru prima dată când Curtea de Conturi este controlată de o astfel de comisie. În acest an voi depune două rapoarte referitoare la execuția bugeteră a curții din ultimii 5 ani”.