Deputatul Ștefan Ovidiu Popa transmite mesaje optimiste aleșilor locali și vâlcenilor

Este un politician tânăr dar deja experimentat care tratează fiecare deplasare în teritoriu la modul cel mai serios purtând discuții deschise atât cu localnicii, cât și cu aleșii lor. Deputatul Ovidiu Popa a vorbit constant în ultimele vizite prin Vâlcea oamenilor despre dezvoltarea comunităților locale și angajamentul PSD, în această această dezvoltare care se reflectă clar în evoluția continuă a județului.
“Țara noastră dispune de resurse financiare pentru a susține dezvoltarea la nivel local, actualul Guvern va acoperi cheltuielile în ceea ce priveşte programul Anghel Saligny şi investiţiile din CNI anul acesta. În parlament toți din coaliție vom susține în perioada următoare “Legea pensiilor” vom verifica atenți aspectele privitoare la sursele de finanțare. Legea intră în line dreaptă în Parlament și am convingerea că vom face ce este mai bine pentru români”, spune parlamentarul social democrat.
“Îi asigur pe pensionarii vâlceni că ne vom ține de cuvânt. Pensiile vor fi indexate, iar inechitățile eliminate prin recalculare. În curând Guvernul va începe construcția bugetului pentru anul viitor iar colegii mei din PSD specialiști în ministere vor face tot ce trebuie pentru a fi realizate investițiile necesare fiecărui județ”, a mai precizat Ovidiu Popa. (T.G.)