Deputatul Ştefan Ovidiu Popa lucrează şi în vacanţa parlamentară

Cel mai tânăr parlamentar vâlcean este deja un membru respectabil al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.
Conectat permanent la activităţile parlamentare deputatul Ştefan Ovidiu Popa profită de vacanţa parlamentară pentru a colinda, conform postărilor sale, judeţul, şi a participa la şedinţe şi adunări generale ale diferitelor organizaţii locale a PSD.
Dar aceste şedinţe îi oferă prilejul de a discuta şi cu consilieri locali, viceprimari, primari, nu doar cu activiştii din partid şi cu mulţi cetăţeni.
Are deja o agendă plină cu probleme semnalate de oameni, care vor constitui baza de plecare în alcătuirea unor noi proiecte de legi sau amendamente la legislaţia existentă. Nu este uşor să rezişti tentaţiei de a sta pe marginea unor piscine, la ţărmul unei mări sau în o cabană de munte şi să faci în schimb sute de kilometri săptămânal, pe drumurile din Vâlcea, pentru a discuta cu oamenii. Alegerile sunt încă departe, deci nici vorbă de campanie electorală. Este vorba doar de responsabilitate asumată şi un alt mod de a înţelege îndatoririle rezultate de deţinerea unei funcii pe care alţii o consideră sinecură.(T.G.)