Deputatul Ștefan Ovidiu Popa, declarație despre infecțiile liberale

“Lumea nu se infectează unde spun liberalii, în parcuri sau în Piața Victoriei frecventată timid de demonstranți, și nici măcar în vama Nădlac unde românii s-au trezit înghesuiți între garduri ca la târgul de săptămână.
Oamenii se infectează în spitalele care nu respectă regulile pentru că Guvernul Orban, la rândul lui, nu respectă cadrele medicale care au nevoie de aparatură medicală sau materiale sanitare de protecție.
Se infectează în căminele de bătrâni și se vor infecta, probabil, în școli, începând de luna viitoare, când elevii și profesorii se vor întoarce la școală.
Ne aflăm în pericolul de a se face cursuri în școlile din România, fără măști de protecție, spre fericirea celor care ne tot amenință cu revenirea la starea de urgență.
Și totul din cauza incompetenței acestui Guvern care nu pare să se priceapă decât la a crea haos și mai puțin la a guverna bine și în sprijinul românilor.
Guvernul PNL își va trece astfel, în cont, încă un proiect eșuat, care însă va „atenta” la siguranța și sănătatea cetățenilor.
Ar face bine să nu mai promită ceea ce știu că nu pot sau nu vor să facă și să nu mai deruteze românii care, în final, se văd nevoiți să se descurce singuri, în disciplina propriilor reguli de protecție!” – deputatul PSD Ștefan Ovidiu Popa. (T.G.)