Deputatul Eugen Neaţă mai ajută încă o dată municipiul Râmnicu Vâlcea

Aflat la primul său mandat deputatul Eugen Neaţă continuă să ajute comunităţile locale. Municipiul Râmnicu Vâlcea fiind cea mai mare localitate din judeţ ca număr al populaţiei are din păcate încă multe probleme legate în special de proprietatea unor clădiri şi zone pe care nu le poate amenaja şi în care nu poate investi acestea degradându-se.

Parlamentarul social democrat a reuşit să intervină în acest sens şi acum este de aşteptat ca meritele sale să fie minimalizate din nou de unii prin declaraţii pentru că aşa procedează din păcate mulţi politicieni care critică permanent dar nu construiesc nimic.
Municipiul Râmnicu Vâlcea va remodenriza însă Sala Sporturilor Traian acest lucru fiind posibil după preluarea sălii de către municipalitate.
“Demersul meu privind transmiterea Sălii Sporturilor “Traian”, aflată în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea, prinde contur.
Documentația privind actualizarea anexei 30 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și transmiterea unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea a fost promovată de ministrul tineretului și sportului, Ioana Bran.
Adoptarea acestui proiect va permite administrației locale a municipiului să modernizeze atât sala cât și parcarea aferentă acesteia astfel încât să ofere, atât sportivilor cât și spectatorilor, condiții optime pentru performanță!
Proiectul se află publicat pe site-ul: www.mts.ro la secțiunea transparență decizională-proiecte.
Mulțumesc ministrului Tineretului și Sportului pentru disponibilitatea și preocuparea arătată în rezolvarea problemelor ridicate de administrația municipiului Râmnicu Vâlcea!”, arată parlamentarul social democrat pe pagina personală de facebook. (T.G.)