Deputatul Daniela Oteșanu cere demiterea ministrului mincinos Vlad Voiculescu: VLAD VOICULESCU – INCOMPETENȚĂ, MINCIUNĂ, SFIDARE, LIPSĂ DE RESPECT

Daniela Oteșanu, deputat PSD de Vâlcea, îl acuză pe ministrul sănătății că minte cu nerușinare.
“Momente jenante, în prea puținele declarații date presei de către ministrul sănătății(ÎNCĂ).
Nu cred că s-a mai întâmplat până acum ca un ministru în funcție să mintă cu atâta nerușinare în fața jurnaliștilor și a întregii țări. Am văzut cu toții cum ministrul sănătății “nu știe” nimic despre ordinul de ministru care presupune înmormântarea victimelor virusului COVID-19 în condiții inumane, mai mult susținea, cu un tupeu greu de egalat, că nici măcar nu există un astfel de articol într-un ordin de ministru. A fost pus în fața realității, iar Vlăduț a refuzat să-și ceară scuze în fața familiilor afectate, ba mai mult, a întors spatele atât presei cât și fețelor bisericești cu care ieșise la declarații și s-a ascunde în spatele ușilor ministerului. După ce a sesizat reacțiile dure apărute în urma declarațiilor, catadicsește să-și ceară scuze pe facebook.
În aceste condiții fără precedent, lui Vlad Voiculescu nu-i mai rămâne decât o singură soluție – DEMISIA!!! Nu mai este cazul să ne spună ce nu poate face, pentru că treaba unui ministru este să poată” – Daniela Oteșanu, deputat PSD de Vâlcea.