Deputatul Cristian Buican cere sprijin total

La rugămintea expresă a liderului liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican, publicăm în continuare un mesaj pe care îl consideră extrem de important. Redăm textul aşa cum ne-a fost remis de Cabinetul parlamentarului care cere vâlcenilor sa semneze o petiție.

APEL
Către:
Toţi cetăţenii de bună credinţă ai judeţului Vâlcea
Toate Instituţiile Publice din judeţul Vâlcea
Asociaţiile, Fundaţiile şi ONG-urile din judeţul Vâlcea
Partidele Politice din judeţul Vâlcea

Având în vedere faptul că responsabilii Companiei Naţionale de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din România (CNADNR) nu doresc să ţină cont de necesităţile de dezvoltare ale judeţului Vâlcea şi pun în pericol viitorul a 400.000 de cetăţeni prin alegerea unui tronson al autostrăzii Piteşti-Sibiu care izolează complet acest judeţ, eu, deputat Cristian Buican, vă invit respectuos să semnaţi şi să susţineţi următoarea PETIŢIE:

Petiţie
PENTRU VIITORUL JUDEŢULUI VÂLCEA

Domnului Preşedinte Klaus Werner Iohannis
Domnului Prim-Ministru Dacian Julien Cioloş
Domnului Ministru al Transporturilor Dan Marian Costescu

“Noi, cetăţenii de bună credinţă ai judeţului Vâlcea, constatând modul în care Compania Naţională de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din România (CNADNR) „înţelege” să realizeze tronsonul de autostradă Piteşti-Sibiu, facem apel la dumneavoastră pentru a uza de toate prerogativele legale în vederea convingerii responsabililor CNADNR pentru a conecta Municipiul Râmnicu-Vâlcea la această autostradă.
Solicităm acest sprijin întrucât judeţul Vâlcea, greu încercat în ultimii 25 de ani din punct de vedere economic şi social, nu are decât o şansă de dezvoltare viitoare: CONECTAREA MUNICIPIULUI RÂMNICU-VÂLCEA LA AUTOSTRADA SIBIU-PITEŞTI”.
Această petiţie poate fi semnată la Cabinetul Parlamentar Cristian Buican (str. Carol I, nr. 30, Bl. D6) sau la orice primărie din judeţul Vâlcea.