De ce este nevoie de candidații ALDE

În Vâlcea, datorită polarizării evidente a voturilor din alegerile local, majoritatea populației este tentată să voteze cu listele de candidați ale PSD sau PNL. Puțini sunt cei care acordă atenție unei analize profunde a tuturor candidaților de la toate partidele politice. La Râmnic marea bătălie s-a mutat între PER și PNL.
În aceste condiții există riscul ca alte partide să nu poată intra în consiliile locale și cel județean, deși au oameni foarte buni pe listele de candidați.
În consiliile locale și în cel județean este nevoie însă nu de ură și permanentă dispută, ci este nevoie de construcție și de vot dat pentru proiecte benefice.
Vă sugerăm să fiți atenți, oriunde ați locui și să încercați prin votul vostru să aduceți un echilibru în aceste consilii. Dacă acolo va fi o permanentă dispută între consilierii partidelor mari nu se va putea face nimic bun. Trebuie să duceți, prin votul vostru, în aceste consilii și oameni cu mare echilibru, cu bun simț, cu aplecare reală nu pentru problemele de partid ci pentru cele administrative.
Fără să fim fani înfocați al lui Valentin Emilian Frîncu, președintele ALDE Vâlcea, nu putem să nu remarcăm capacitatea extraordinară a acestuia de a trimite, în fața alegătorilor, candidați cu multe calități și cu multă putere de a decide spre binele nostru al vâlcenilor.
Este nevoie să susținem acești oameni prin votul nostru pentru ca binele să învingă în disputele politice și pentru ca acestea să fie cât mai rare.
Dorim din inimă succes domnului Frîncu în aceste alegeri, candidaților ALDE, simpatizanților acestui partid și vâlcenilor care vor înțelege mesajul nostru!

Traian Guminski