De ce a revenit în politică primarul de la Bujoreni

Primarul comunei limitrofe Râmnicului, Bujoreni, Gheorghe Gângu, a explicat în cadrul emisiunii “Obiectiv România” de ce a luat decizia, în 2016, să revină în politică și să candideze la alegerile locale.

“Eu am activat în PDL dar, la un moment dat, am decis să mă retrag din viața politică. Asta pentru că am fost scârbit. Mi-am văzut de ale mele și nu m-a mai interest politica.
În luna martie 2016, conducerea primăriei a avut probleme penale și mulți oameni au insistat să reintru în viața politică. Prima mea opțiune a fost pentru PNL, doar că partidul avea deja un candidat. Eu apărusem exact înainte de campania electorală. Cel care a insistat foarte mult a fost Romeo Rădulescu (fostul primar al Râmnicului n.r.), eu conduceam o afacere în vestul României și venea aproape săptămânal la mine pe șantier și îmi spunea că la Bujoreni este nevoie de mine. Mi-a spus că singura mea opțiune era PSD care nu avea candidat dar care, clar, avea electoral fidel. Atunci m-am dus la tatăl meu și l-am întrebat dacă este bine să candidez sau nu.Tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte, mi-a spus că dacă sunt în stare să fac lucruri care să rămână după mine, să mă duc, dacă nu, să rămân unde sunt, să muncesc correct să ies la pensie. De asta am decis să candidez și să revin în politică”.