De ce a lipsit deputatul Eugen Neaţă de la zilele unor localităţi vâlcene!

Deputatul Eugen Neaţă nu a fost văzut în ultimele săptămâni participând la mai multe evenimente publice. Cum este un parlamentar prezent constant la zilele comunelor l-am contactat telefonic pentru a întreba ce s-a întâmplat.
Am aflat că a fost extrem de dedicat finalizării mai multor proiecte legislative pe care doreşte să le depună în această sesiune ordinară a Parlamentului, deci până la finele lunii iunie.
“Am lipsit este adevărat de la câteva zile ale unor localităţi dar edilii de acolo ca şi populaţia mă cunosc foarte bine, ştiu ce fac, dacă au nevoie de mine mă găsesc telefonic sau la birou şi nu am ezitat niciodată să-i ascult şi să-i ajut fiind alături de ei în multe zile de sărbătoare. Acum ştiam că vor merge la serbări colegii mei din Parlament şi din conducerea organizaţiei şi vor comunica ce se-ntâmplă în Guvern şi punctual ce se află pe agenda noastră. Pentru oameni şi pentru partid a fost mai important să finalizez nişte modificări legislative şi să fac muncă de documentare, care implică timp mult şi atenţie, pentru proiecte de legi importante. Bineînţeles că după depunerea lor voi comunica public pe facebook cum fac de obicei şi prin intermediul presei. Sper să fac un cadou frumos!”, a spus Eugen Neaţă.
În final, mi-am amintit un obicei al său: duminică, 11 iunie, este ziua de naştere a deputatului vâlcean, iar acesta are obiceiul de a face vâlcenilor cadou o lege sau un proiect legislativ important la fiecare aniversare a sa. (T.G.)