Daniela Oteșanu consideră moțiunea “O Românie în agonie, cu Năsui la economie” justificată

Daniela Oteșanu, deputat PSD de Vâlcea, este pro moțiunea “O Românie în agonie, cu Năsui la economie”, moțiune care se află în dezbatere în această perioadă în Senat, și pe care o consideră justificată.

“Noi, cei din PSD, partidul care a depus această moțiune, susținem cu probe elocvente că ministrul Năsui, cel care și-a delegat mai toate competențele către secretarii de stat, vizează blocarea programelor de stimulare și susținere a economiei și firmelor românești, anulează acțiunile de susținere a exporturilor și vânzarea celor mai profitabile companii ale statului român.
Consider că această moțiune este justificată, este un act de normalitate care vine să atragă încă o dată atenția asupra problemelor cu care se confruntă antreprenorii din județul Vâlcea și din întreaga țară. Din păcate, domnul ministru Năsui nu are niciun mesaj coerent, nicio viziune pentru acești antreprenori. Ministrul cu atribuțiuni delegate nu are nicio grijă pentru cei care încearcă să-și salveze propriile afaceri și locurile de muncă ale angajaților. Economia României sărăcește cu circa 100 milioane euro în fiecare zi, prin blocarea investițiilor din programul de succes Start-Up Nation, prin politizarea IMM Invest, prin lipsa de măsuri pentru industria HoReCa, prin blocarea exporturilor.
Până unde, până când, domnule ministru???”, susține Daniela Oteșanu.