Daniel Trușcă aleargă pentru o cauză nobilă

Drăgășăneanul Daniel Trușcă, cel care ne-a făcut mândri în întreaga lumea prin performanțele sale deosebite în atletism aleargă acum pentru o cauză nobilă. Haideți să îl susținem cu toții!

“Acesta sunt eu și acesta este certificatul meu de donator în cadrul evenimentului “ALERG PENTRU AUTISM 100 KM” care va avea loc pe 2-3 mai. Acest eveniment caritabil își propune să strângă fonduri pentru copiii cu autism. Eu voi alerga peste 100km in 24 de ore, iar dumneavoastră dacă doriți să donați pentru acești copii puteți cumpăra din kilometrii pe care eu îi voi alerga. Avem la dispoziție 5 zile pentru donații. AȘA CĂ PUNEȚI-MĂ LA TREABĂ”, spune Daniel Trușcă.
Link donații: https://alergpentruautism.ro/ambasadori/?aid=35
Daniel Trușcă a alergat cea mai lungă distanță la un maraton, după ce a bifat 231 de kilometri în doar 24 de ore la o competiție de la Belgrad. Are 51 de ani, locuiește în Drăgășani și, deși nu practică maratonul de mulți ani, este decis să își depășească limitele. A început să alerge pentru sănătate, câteva ture de teren și a ajuns la sute de kilometri. Zilnic se antrenează la stadionul municipal din Orașul Viilor. (G.C.)