DACĂ VREI SĂ DEVII POLIȚIST, ÎNSCRIE-TE!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, Str. Calea lui, nr. 95, judeţul Vâlcea, organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie – iunie 2023, învăţământ cu frecvenţă, astfel:

1. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina – 1340 de locuri;
2. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca- 300 locuri;
3. pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea – 240 locuri.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și bărbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Cererea de înscriere se transmite până în data de 5 mai 2023, ora 16.00, (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), cererea de înscriere( cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare), precum și după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de cazier judiciar ( Anexa nr. 9) vor fi transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@vl.politiaromana.ro.

La adresa de e-mail indicată, candidații vor primi în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data înregistrării acestei, în format scanat, cererea-tip de înscriere completată cu informațiile referitoare la codul unic atribuit și central zonal la care sunt arondați.

La Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința în județul Vâlcea, conform datelor din cartea de identitate.

Pentru mai multe informații suplimentare accesați site-ul instituției noastre vl.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ/ Anunț admitere școli postliceale MAI – sesiunea aprilie – iunie 2023 sau pe site-ul oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.