Cum va vota Băbeniul

Doar dacă eşti nebun, orb sau extrem de răuvoitor nu vezi cât d e mult s-a schimbat oraşul Băbeni în ultimii patru ani.

Şi aşteptările celor mai apropiaţi prieteni şi jurnalişti ai actualului edil au fost depăşite. Nimeni nu se aştepta ca cineva să mai poată scoate, mai ales atât de repede, la lumină un oraş care arăta mai mult a comună şi a una distrusă. Investiţiile din infrastructură, sănătate şi învăţământ au dat un nou are localităţii.
Ion Bîzîc a dovedit că este nu doar interesat de oraş şi de îndeplinirea programului său electoral de acum patru ani, dar că este şi capabil să înţeleagă realele probleme ale oraşului şi ale localnicilor şi să identifice soluţiile necesare pentru rezolvarea lor.
Primarul oraşului Băbeni de acum este cel mai bun edil pe care l-a avut localitatea în anii aceştia scurşi de la Revoluţie, iar proiectele sale de viitor sunt nu numai realiste şi realizabile dar sunt şi extrem de necesare dezvoltării localităţii.
Băbeniul va cunoaşte o dezvoltare constantă în următorii patru ani şi probabil va avea un consiliu local responsabil care să-l sprijine constant pe primar.
Diferenţele dintre zonele oraşului trebuie să dispară iar nivelul de trai să crească.
Ion Bîzîc face ce trebuie să facă ca Băbeniul să atragă investiţii şi investitori. Şi ei vor veni cu siguranţă şi vor aduce locuri de muncă.
Dacă suntem cetăţeni ai acestui oraş, dacă avem un dram de responsabilitate, luciditate şi seriozitate în noi, nu putem să alegem alt primar în 5 iunie. Trebuie să votăm pentru binele acestui oraş, al locuitorilor săi şi al generaţiilor viitoare. Trebuie să îl votăm pe Ion Bîzîc! ( editorial publicat într-o ediţie print din luna aprilie 2016 de Eveniment Vâlcean”)

Traian GUMINSKI