Cum va arăta anul 2016 în funcţie de zodia fiecăruia

Anul 2016 va fi destul de echilibrat, adică nu vor exista zodii clar favorizate de astre şi zodii foarte ghinioniste. Nativii din fiecare zodie în parte vor trebui să ţină cont de anumite predispoziţii dacă vor să aibă un an foarte bun, de care să profite din plin.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor avea destul timp pentru a se ocupa de lucrurile care le pasionează cu adevărat. Nativii vor avea de muncit din greu, dar munca lor va fi încununată cu rezultate pe măsură.
Pentru Berbeci tema principală a anului va fi înţelegerea dinamicii relaţiilor personale. Cele mai îmbucurătoare veşti vor fi legate de carieră, iar problemele de evitat sunt cele cu rudele partenerului de cuplu.
Leii vor sta cel mai bine cu veniturile materiale. Ar trebui să evite speculaţiile financiare sau investiţiile riscante şi să nu uite să se bucure de micile plăceri ale vieţii.
Săgetătorii vor avea oportunităţi profesionale. Ar fi bine să se elibereze de îndoielile legate de propria persoană şi să lupte în continuare ca să-şi îmbunătăţească traiul”,
Pentru zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), anul 2016 va fi ceva mai complicat. Nativii trebuie să fie foarte atenţi la locul de muncă, pentru a nu face greşeli şi pentru a evita neînţelegerile. Prima jumătate a anului le va aduce mult noroc, dar eclipsa de Soare din septembrie le va îngreuna puţin rutina de zi cu zi. Taurii trebuie să aibă mare grijă la datoriile financiare. În schimb, pentru ei anul 2016 va fi foarte bun pe plan personal: poate să apară o nouă iubire sau chiar un copil, pentru cei care îşi doresc să devină părinţi. Nativii trebuie să renunţe la tot ce nu le face bine, ce nu le mai foloseşte.
Pentru Fecioare, anul 2016 va aduce multe oportunităţi, de care trebuie să profite, deci să iasă din „carapacea” în care s-au închis anul acesta. Va fi un an destul de bun şi pentru Capricorni. Nativii vor călători şi vor comunica mai mult ca până acum. Vor fi deseori în centrul atenţiei, lucru care o să le placă foarte mult, chiar dacă la început nu-şi vor dori asta. Nativii zodiilor de aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) vor avea un an mai bun decât 2015. Munca în echipă, comunicarea şi înţelegerea mutuală sunt cuvintele-cheie. Începand cu luna martie, este posibil să dobândească influenţă şi puteri administrative sporite, pe care ar trebui să le folosească înţelept. Vor fi extrem de intuitivi, iar eclipsa de Lună din martie va aduce evoluţia înceată, dar sigură, a unei relaţii sentimentale.
Gemenii se vor simţi foarte bine în mijlocul familiei. Vor avea de luat însă o decizie radicală, legată de o relaţie mai veche: ori renunţă la ea, ori îşi vor lua un angajament ferm.
Balanţele vor avea foarte mult noroc, trebuie doar să fie atente la posibile neînţelegeri, pentru a le evita. Secretul este să lase în urmă trecutul şi vechile răni sufleteşti.
Pentru Vărsători va fi un an foarte bun pe plan financiar. În schimb, ar fi bine să rupă legătura cu falşii prieteni, care le distrug stima de sine.

Studiu, călătorii şi muncă în echipă pentru zodiile de apă

Pentru zodiile de apă (Raci, Peşti, Scorpioni) va fi un an în care se vor preocupa de observarea problemelor apărute în relaţii. Trebuie să fie foarte atenţi mai ales în lunile de primăvară, când trebuie să judece foarte profund şi echilibrat înainte de a lua o decizie radicală.
Racii trebuie să înveţe lucrul în echipă. Deşi foarte ocupaţi la locul de muncă, vor călători şi vor studia.
Scorpionii se vor putea baza pe prietenii vechi atunci când se vor îndoi de propria valoare. Vor putea să închege o relaţie nesperată de lungă durată profund sentimentală. Atenţie la cheltuieli necugetate!
Peştii vor avea parte de surprize plăcute, dar vor fi stresaţi la locul de munca. An favorabil pentru căsătorie în cazul celor necăsătoriţi dar şi pentru despărţire în cazul nativilor care au relaţii ce nu le folosesc la evoluţie.