Cu dor de publicul spectator, Teatrul Anton Pann își reia activitatea! Primele spectacole, sâmbătă 9 ianuarie

Teatrele, cinematografele şi sălile de spectacol încep să-şi redeschidă porţile. Cu bucurie vă anunțăm că și Teatrul Anton Pann își va relua activitatea cu publicul începând din această sâmbătă de 9 ianuarie, zi în care sunt programate două spectacole. De la ora 11.30 spectacolul pentru copii – ”Gâscănelul lăudaros” de Maria Gornic, iar de la ora 19.00, ”POEZIE – N XXI”, un spectacol de poezie în regia lui Vlad Trifaș.

Având în vedere hotărârea care a fost luată în 28 decembrie 2020, în ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea, și teatrele din Vâlcea se redeschid în limita a 30% din capacitatea sălilor de spectacole. De aceea toate spectacolele Teatrului Anton Pann programate pentru luna ianuarie, în număr de 9 spectacole, vor avea reprezentații la Sala Mare. Pentru programări și rezevări bilete sunați la 0773 324 352. Program Casa de bilete: Marţi – Vineri 10.00- 16.00. Acestea sunt spectacolele Teatrului Anton Pann în luna ianuarie.
– Sâmbătă, 9 ianuarie ora 19:00 – POEZIE – N XXI”- spectacol de poezie, regia Vlad Trifaș, Sala Mare
– Sâmbătă, 16 ianuarie ora 19:00 – D’ALE CARNAVALULUI, de I.L. Caragiale, regia Vladimir Anton, Sala Mare
– Duminică, 24 ianuarie ora 19:00 – PORTOFELE VIRTUALE, regia și dramaturgia David Schwartz, Sala Mare
– Joi, 28 ianuarie ora 19:00 – EMISIE: TITANIC VALS /în direct la microfon după Tudor Mușatescu, regia Matei Lucaci-Grunberg, Sala Mare
– Duminică, 31 ianuarie ora 19:00 – ÎN CEALALTĂ CAMERĂ, de Sarah Ruhl, regia Vlad Massaci, Sala Mare
Spectacole pentru copii
– Sâmbătă, 9 ianuarie ora 11.30 – ”Gâscănelul lăudaros” un spectacol de Maria Gornic, Sala Mare
– Sâmbătă, 16 ianuarie ora 11.30 – ”Aventurile lui Goe și Bubico” un spectacol de Diana Ligi, Sala Mare
– Sâmbătă, 23 ianuarie ora 11.30 – ”Caluțul cocosat” de Piotr Ersov, dramatizare Mihaela Rus, regia Bogdan Tudor Pelerin, Sala Mare
– Sâmbătă, 30 ianuarie ora 11.30 – ”Ursul păcălit de vulpe” regia Valentin Ligi, Sala Mare
Cu bucurie și cu mare dor de publicul spectactor, actorii Teatrului Anton Pann vă invită la teatru pentru a vedea spectacole noi, în premieră, și spectacole pe care dumneavoastră le-ați aplaudat îndelung. Poftiți la teatru!