Cristian Nedelcu a accesat pentru Drăgășani 54 milioane euro

Inginerul Cristian Nedelcu, primarul municipiului Drăgășani, a demonstrat o capacitate extraordinară de a atrage fonduri europene, aducând în oraș un total de 54 de milioane de euro pe durata mandatelor sale și lasă o moștenire importantă noului edil care va administra municipiul.
Printre realizările notabile, sub conducerea lui Nedelcu se numără renovarea Muzeului Viei și Vinului, o piesă de patrimoniu cultural a orașului, și construirea unei șosele de centură care a ajutat la decongestionarea traficului și la reducerea poluării în centrul Drăgășaniului.
De asemenea, a fost modernizat cinematograful local, oferind acum o experiență de calitate pentru cinefili, iar Clubul T a fost renovat și echipat cu facilități moderne, devenind un important centru de activități pentru tineri.
Centrul pietonal al orașului a fost refăcut, devenind un loc plăcut și accesibil pentru toți cetățenii. În plus, au fost înființate un Centru de zi pentru bătrâni și un Centru de recuperare neuromotorie, care anual ajută sute de pacienți cu probleme de sănătate.
Un proiect de mare amploare, Palatul Culturii, a fost finalizat recent, aducând un nou punct de referință cultural în Drăgășani. Această clădire, cu o capacitate de 400 de locuri și săli multifuncționale moderne, a obținut autorizația de funcționare la incendiu la începutul acestui an.