Cristian Buican: “Dezvoltarea României nu este posibilă cu actuala infrastructură!”

“Dezvoltarea României nu este posibilă cu actuala infrastructură. Majoritatea comunelor și satelor din Vâlcea nu au, nici până în acest moment, rețele de apă și canalizare.
Cum poate cineva spune că a fost mereu alături de oamenii de la țară și dorește ajutarea lor, cât timp ani la rândul satele românești au fost ținute într-o sărăcie cruntă, tocmai datorită lipsei unei infrastructuri care să permită condiții de viață decente.
Cum poate cineva să spună că vrea să ajute bătrânii de la țară, când tocmai ei le-au alungat copiii de acasa, obligându-i să plece în căutarea unui trai mai bun în țări străine.
Eu sunt convins că, după 30 de ani, valcenii au înțeles demagogia și minciunile electorale care le-au fost servite în tot acest timp și au capacitatea de a compara și înțelege diferențele între guvernarea liberală din ultimul an și cele ale guvernelor de până acum.
Pe 6 Decembrie avem nevoie de un vot de încredere din partea dumneavoastră, iar această încredere o veți putea analiza în 2024 când, “mamaie și tataie de la țară” vor avea apă în casă și nu vor mai trebui să meargă până la puț sau până la fântâna pe uliță pentru apă! Așa #dezvoltamRomania” – Cristian Buican.