Crimă la Muereasca! Sfârşit tragic pentru o angajată a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea

Sfârsit tragic pentru o angajată a Spitalului Județean de Urgență din Rm. Vâlcea. Femeia a murit azi-noapte în urma unei altercații cu fostul soț.


Se pare că bărbatul nu a suportat ideea despărțirii şi a mers la locuința acesteia, pentru o ultimă discuție. Lucrurile au degenerat, iar barbatul i-a tăiat gâtul celei cu care a împărțit multe greutăți. Conştient de fapta comisă, ucigaşul a încercat apoi să-şi ia viața, lovindu-se cu un cuțit în zona abdomenului.


“La ora actuală pacientul este stabil, este conştient şi are o plagă înjunghiată la baza toracelui stâng. O să fie transferat la Floreasca la Bucureşti, are şi arsuri de gradul 2 şi 3. Ne-a povestit că a avut o altercație cu soția care a decedat la locul faptei, nu a mai ajuns la spital”, spune Florin Nicolae, medic şef UPU Vâlcea.


Înainte de tentativa de suicid, vâlceanul a dat foc casei în care locuise ani buni cu fosta soție. Pompierii au intervenit timp de mai multe ore pentru lichidarea incendiului. “În jurul orei 4 am fost solicitați pentru stingerea unui incendiu la Muereasca. S-a intervenit în primă fază cu trei autoutilitare. Au ars circa 80 de metri pătrați din acoperiş, o anexă de 43 de metri pătrați şi o aplecătoare din spatele casei de 4 metri de cherestea. În plus au ars şi câțiva metri cubi de lemne de foc. Cauza probabilă este utilizarea intenționată a unei surse de foc pentru generarea incendiului. A fost găsit şi proprietarul gospodăriei care prezenta arsuri pe circa 40 la sută din corp. A fost preluat şi dus la Spitalul Judeţean. Din informațiile pe care le avem el a pus focul”, a declarat Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.


Vecinii povestesc că bărbatul a împlinit 59 de ani în a doua zi de Paşte şi că nimic din atitudinea sa nu prevestea nenorocirea din noaptea trecută.
“Divorțaseră, nu ştim dacă se mai certau. Oricum, nimic nu prevestea că va face un astfel de gest”, spun oamenii.


Ucigaşul a fost transferat în această dimineață, în stare gravă, la Spitalul Floreasca din capitală.

Gabi Cîrjaliu