Costi Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: “Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea va fi dotat cu un RMN!”

Costi Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a participat azi, la sediul Guvernului României, alături de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, Dan Ponoran, la semnarea contractelor pentru achiziţionarea mai multor echipamente de imagistică medicală de ultimă generaţie, pentru mai multe spitale din ţară. Într-un comunicat de presă, a anunţat şeful judeţului a anunţat că Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea ca fi dotat cu un aparat RMN.

„Da, este o certitudine! Aşa cum am spus în urmă cu câteva luni, judeţul Vâlcea va fi dotat cu un aparat RMN.
Astăzi, la sediul Guvernului României, împreună cu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, domnul Dan Ponoran, am participat la semnarea contractelor pentru achiziţionarea mai multor echipamente de imagistică medicală de ultimă generaţie, pentru mai multe spitale din ţară.
Liviu Dragnea, Preşedintele PSD, i-a încredinţat pe români, la prezentarea programului de guvernare, că ne vom ţine de cuvânt şi domeniul sănătăţii va beneficia de investiţii masive. De astăzi, în prezenţa domnului prim-ministru Mihai Tudose şi a ministrului sănătăţii Florian-Dorel Bodog, nouăsprezece judeţe devin beneficiarele unor aparate RMN, Sisteme de Arhivare a Imaginilor Medicale (PACS) şi a unor computere Tomograf.
Avem tomograf nou, avem dispozitiv RMN, am investit peste 70 de miliarde lei vechi în Spitalul Judeţean Vâlcea într-un singur an (2017), iar astăzi aproximativ 45 de miliarde lei vechi vin în judeţul Vâlcea pentru sănătatea concetăţenilor noştri.
Sunt veşti bune şi vom continua să construim pentru vâlceni în logica binelui pentru oameni.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.