Continuă urbanizarea comunei Budeşti! Primarul Ion Vlădulescu a demarat lucrările la introducerea alimentării cu gaze

Vești bune pentru locuitorii comunei limitrofe municipiului Râmnicu Vâlcea.
“Stimați locuitori ai comunei Budești, pe această cale vreau să vă anunț începutul unei investiții mult așteptată de către dumneavoastră, care astăzi se materializează.
În cursul acestei dimineți am făcut un pas important spre normalitate prin începerea lucrărilor la obiectivul de investiții “Înființare distribuție gaze naturale în comuna Budești, județul Vâlcea”, o lucrare necesară tuturor locuitorilor comunei noastre, Budești, pentru care s-a muncit foarte mult timp!
Investiția este de durată și va fi realizată, deocamdată, cu fonduri de la bugetul local.
Vreau să mulțumesc tuturor factorilor implicați în demararea acestei investiții, consiliului local, angajaților primăriei cât și dumneavoastră, pentru răbdarea și încrederea avută în mine!
Prin noi înșine, prin implicare și devotament față de cetățean, contribuim la schimbarea comunei Budești în bine!”, a anunţat Ion Vlădulescu, primarul comunei.
În Budeşti a fost finalizată modernizarea infrastructurii rutiere pe străzile Măcelarilor şi Salcâmului. Cele două căi de acces au fost modernizate cu fonduri de la bugetul local. (T.G.)