Constantin Rotaru vrea sa fie primar de Râmnic

Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Socialist Român, şi-a anunţat joi, 7 aprilie, candidatura la Primăria Râmnicului.
„Este mai mult decât obligatoriu să schimbăm modul de a face politică în administraţia locală. PSR este singurul partid care face politica cetăţeanului de rând, spre deosebire de celelalte partide capitaliste care s-au dovedit a avea o politică duşmănoasă la adresa lor. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea are nevoie de un primar care să fie în slujba cetăţenilor şi nu să fie stăpânul râmnicenilor. Avem nevoie de o primărie în care toţi funcţionarii să fie în slujba cetăţenilor. Avem nevoie de o primărie care să fie foarte atentă cu cheltuirea banilor publici şi cu executarea lucrărilor de care municipiul Râmnicu Vâlcea are nevoie. Avem nevoie de o primărie care să nu se ocupe numai de centru, ci să se ocupe de tot oraşul, de toate zonele limitrofe ale acestuia. Au trecut 26 de ani şi nu văd nimic nou în Râmnicu Vâlcea. Sunt convins că împreună cu locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea putem să schimbăm cursul lucrurilor spre o viaţă mai bună. Râmnicul trebuie readus la viaţă şi să redevină oraşul care să asigure condiţii de trai mai bune pentru toţi cetăţenii săi”, a declarat preşedintele Constantin Rotaru.
“Vreau să vin şi să promovez în administraţia locală cât mai mulţi tineri, să garantez o gestionare corectă şi legală a bugetului local, iar capitalul uman să fie în prim plan. Nu spun «Eu fac!», ci «Noi facem!». Mă opun total creşterii taxelor locale, a scumpirii utilităţilor – respectiv preţul la apă şi agent termic – iar investiţiile nu se vor axa doar pe lucrări inutile făcute în centrul oraşului!”, a conchis candidatul.