Constantin Rădulescu sprijină fotbalul juvenil de la CS Hidro

Juniorii republicani de la CS Hidro participă în campionatul organizat de FR Fotbal, în Seria a 7-a. CS Hidro a primit recent, prin programul dezvoltat de Consiliul Județean Vâlcea – președinte Constantin Rădulescu, program denumit „Promovarea sportului de performanţă” şi proiectul ”Promovarea cluburilor sportive vâlcene”, proiect accesat de conducerea clubului, o sumă de bani necesară participării echipelor de fotbal juniori în competiţiile naţionale. Suma este nerambursabilă, a fost de un real folos pentru club, la grupele U17 şi U19, pentru plata arbitrajelor, a asistenței medicale de urgență, transportul sportivilor conform programării FR Fotbal, precum şi achiziţionarea de echipament sportiv. Cele două echipe sunt coordonate de profesorii antrenori Emil Popescu şi Dan Bărbuţ (U17), Ion Lazăr (Mara) – la U19.
De altfel, antrenorii Emil Popescu şi Ion Lazăr au scos, de-a lungul timpului, fotbaliști care au ajuns la echipe de top din fotbalul românesc, şi anume:

FC Rapid: Ştefan Pănoiu şi Gabi Neacşu
CS Snagov: Vlad Mocioacă
Academica Clinceni: Ştefan Cioran
CSA Steaua: Justin Popescu
CSU Craiova: Cătălin Păuşescu şi George Pătulea
ŞF Gică Popescu: Denis Boldu, Darius Boldu
CS Deva: Andrei Iana
FC Argeş (via Flacăra Horezu): Robert Popa
FC Argeş: Cristian Bornea
Viitorul Dăeşti: Gabriel Rizea, Andrei Dima, Alexandru Proteasa şi Sebastian Panait
Minerul Costeşti: Ciprian Mihăilă şi Ştrefan Chelcea
Chimia Rm. Vâlcea: Ioan Barbu

De aceea, susținerea sportului juvenil vâlcean de către Consiliul Județean Vâlcea este de un real ajutor pentru creșterea și educarea în continuare a tinerilor sportivi.
De asemenea, cei mai talentați şi de perspectivă juniori de la CS Hidro au fost cedați clubului fanion, SCM Rm. Vâlcea, fără niciun fel de pretenții materiale, la solicitarea expresă a părinților.
Şi pentru grupele de copii de la CS Hidro, unde antrenează Bogdan Mihalache, frații Alin şi Adrian Savu şi Narcis Enăchescu, vor fi achiziționate, în curând, echipamente sportive ce vor avea inscripționate sigla Consiliului Județean Vâlcea, aceștia participând în competițiile organizate de AJF în Rm. Vâlcea şi la alte turnee din alte localități din țară, astfel că aceștia fac o bună propagandă Consiliului Județean Vâlcea.
CS Hidro, părinții sportivilor de la acest club, conducerea clubului – preşedinte Gheorghe Bucuroiu, și antrenorii aduc mulţumiri echipei Consiliului Judeţean – preşedinte Constantin Rădulescu, pentru faptul că s-a implicat activ în realizarea acestor programe, fără de care activitatea fotbalistică al clubului s-ar fi desfăşurat cu multă greutate.
De altfel, la baza sportivă CS Hidro, din nordul Râmnicului, sunt afișate bannare cu înscrisul „Consiliul Judeţean Vâlcea sprijină şi susţine fotbalul vâlcean”, iar echipamentele de joc ale tuturor sportivilor de la CS Hidro, U17 şi U19, poartă sigla Consiliului Județean Vâlcea.
Este pentru prima dată când Consiliul Județean Vâlcea şi-a îndreptat atenţia către fotbalul juvenil și echipele de fotbal din județul Vâlcea, afiliate la AJF Vâlcea, motiv pentru care reprezentativii acestor cluburi şi asociații sportive, în discuţiile avute cu aceştia, mulţumesc încă o dată președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Costi Rădulescu, pentru implementarea acestor proiecte.

Gabi Cârjaliu