Constantin Rădulescu: “Consiliul Judeţean Vâlcea va acorda tot sprijinul Primăriei Voineasa pentru ca pârtia Transalpina Ski Resort să se deschidă măcar după 10 ianuarie!”

Costi Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, afirmă că Primăria Voineasa beneficiază de tot sprijinul aparatului de specialitate din cadrul CJ vâlcea pentru a găsi soluţii astfel încât în cel mai scurt timp să se finalizeze procedura de atribuire a administrării domeniului schiabil de la Vidra şi să devină funcţional.

„Şi eu, şi Prefectul judeţului, am făcut tot ce a depins de noi, în condiţiile legii, atât ca persoană, dar şi ca instituţii, în relaţia cu Primăria Voineasa.
Eu şi astăzi am discutat cu primarul şi, în permanenţă, aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Vâlcea a fost în dialog cu Primăria Voineasa, pentru a acorda sprijin, în condiţiile legii. Juriştii noştri, specialiştii Consiliului Judeţean, au răspuns de fiecare dată solicitărilor primite din partea Primăriei Voineasa.
Sper ca această situaţie să fie totuşi depăşită, astfel încât, măcar după 10 ianuarie a.c., să se deschidă pârtia.
Consiliul Judeţean Vâlcea va acorda, în condiţiile legii, tot sprijinul pentru depăşirea acestei situaţii şi pentru ca turiştii să se poată bucura de domeniul schiabil Transalpina Ski Resort”. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.