Constantin Pârvu a fost ejectat din conducerea C.N.S.L.R. FRĂŢIA

Nimeni din presă nu mai ştie de câţi ani domneşte Constantin Pîrvu peste sindicalişti vâlceni şi peste o mare parte din patrimoniul sindicatelor. Fostul şofer s-a emancipat în timp, după ce a prins mai multe mandate de consilier judeţean pe listele OPSD (indiferent cum s-au numit social democraţii sau cu cine aveau alianţe) datorită unui protocol între PSD şi Frăţia prin care în fiecare judeţ trebuiau să dea un loc eligibil liderului de sindicat. S-a emancipat şi a reînăscut veniturile din ce în ce mai mari. Să-i fie de bine! Nu-l invidiem şi nici nu l-am criticat precum întreaga (aproape) presă locală. Uneori doar i-am întrebat pe cei din PSD dacă chiar cred că acest om le poate aduce voturi în diferitele alegeri sau le poate creşte imaginea.

Dar să revenim la subiect. Conducerea Confederaţiei Sindicale a trimis recent un comunicat adresat: Prefecturii, Consiliului Judeţeam, AJOFM, Casei de Sănătate Vâlcea, ITM, Casei de Pensii Vâlcea,Casei de Cultură a Sindicatelor. Mai aveau puţin şi-l remiteau şi Episcopiei. Asta ca să afle toată lumea că tovarăşul “Constantin Pârvu nu mai reprezintă interesele CNSLR Frăţia şi a fost REVOCAT din funcţie urmând ca în perioada următoare să se convoace în şedinţă extraordinară conferinţa judeţeană pentru a se stabili o altă conducere a Uniunii Judeţene a CNSLR FRĂŢIA”.
Care este motivul revocării nu se precizează. Noi bănuim că de data aceasta nu presa locală a fost determinantă, căci articole despre Pârvu se scriu de mulţi ani fără niciun efect palpabil.

Traian GUMINSKI