Constantin Bărzăgeanu, primarul comunei Mihăești, face bilanțul anului 2023

Constantin Bărzăgeanu, primarul comunei Mihăești face un bilanț pozitiv pentru anul 2023, subliniind succesul în atingerea obiectivelor stabilite la începutul anului. Prioritar pentru edil a fost demararea lucrărilor pentru asfaltarea a 10 kilometri de drumuri locale în cadrul proiectului „Programul Anghel Saligny”.

Pe lângă acest aspect, anul 2023 s-a încheiat cu modernizarea iluminatului public și înlocuirea lămpilor arse în întreaga localitate. Primarul subliniază importanța acestor inițiative pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Mihăești.

Edilul mai anunță că în 2024 vor fi implementate numeroase proiecte menite să contribuie la bunăstarea comunității și la modernizarea comunei. Într-un gest de recunoștință, el transmite mulțumiri locuitorilor din comuna Mihăești pentru încrederea acordată administrației locale și pentru sprijinul constant în realizarea planurilor propuse.

”Privind lucrurile retrospectiv, 2023 a fost un an bun, întrucât am reușit să ducem la îndeplinire cam tot ceea ce ne propusesem la începutul anului. Marele plus al acestui an este că am reușit să începem lucrările prin care se vor asfalta 10 km de drumuri locale în cadrul proiectului derulat „Programul Anghel Saligny”. Pe de alta parte, încheiem anul cu modernizarea iluminatului public și înlocuirea lămpilor arse în toată localitatea. De altfel, în 2024, vom avea multe alte proiecte pentru bunăstarea locuitorilor și modernizarea comunei. Vreau să le mulțumesc locuitorilor din comuna Mihaești pentru că au încredere în ceea ce facem, că sunt alături de administrația locală”, a transmis primarul Constantin Bărzăgeanu.