Consiliul Local din Dăești a aprobat participarea la proiectul „Extinderea transportului public de călători către zonele turistice din județul Vâlcea”

În primăvara acestui an, Consiliul Local al comunei Dăești a aprobat participarea la proiectul „Extinderea transportului public de călători către zonele turistice din județul Vâlcea”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, un parteneriat între primăriile Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Dăești, Călimănești, Vlădești, Băile Olănești, Băile Govora, Ocnele Mari și Mihăești.
“Este o veste pe care o așteaptă locuitorii de mult timp. Prin PNRR, am reușit această Asociație de Transport Metropolitan, care va asigura legături de transport între principalele localități din zona metropolitană a Râmnicului. Societatea ETA va asigura legătura cu comuna Dăești”, a declarat primarul George Popolan.
În cadrul programului „Anghel Saligny”, pentru comuna Dăești au fost incluse investițiile: „Modernizare drumuri de interes local, comuna Dăești, județ Vâlcea” (5,9 milioane de lei) și „Extindere infrastructură de apă și apă uzată în comuna Dăești” (939.810 lei).