Consiliul Judeţean Vâlcea, pe podium cu aplicaţia “VÂLCEA – AER CURAT”

Joi, 16 noiembrie 2017, Consiliul Județean Vâlcea a obținut locul III la cea de-a X-a ediţie a Conferinței Internaționale „Inovație și calitate în sectorul public”, organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Aplicația Consiliului Județean Vâlcea s-a numit „VÂLCEA – AER CURAT!” și a fost premiată ca model de bună practică în cadrul PILONULUI I – „Protecția mediului – o prioritate pentru administrația publică”.
Aplicația a prezentat proiectul „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice”, implementat cu cofinanțare din Programul Operațional Sectorial de Mediu 2007-2013.
La eveniment, Consiliul Județean Vâlcea a fost reprezentat de patru membri ai Echipei de Implementare a Proiectului, respectiv doamna director general, Carmen Alexandrescu, Laurențiu Vîrtej, șef serviciu, domnii consilieri superiori Claudia Burnaz și Aurelian Chiriță, care au contribuit la obţinerea acestui important rezultat.