Concurs de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Naţional de experţi în managementul educaţional la ISJ Vâlcea

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea anunță deschiderea Seriei a 11-a a Concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de experți în management educațional.

Ordinul Ministrului Educației nr. 5784/22.11.2016 privind aprobarea calendarului desfășurării acestui concurs, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 984/2016. Cadrele didactice care doresc să se înscrie o pot face în perioada 11-16 ian. 2017, completând formularul de selecție online în aplicația informatică, în conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de experți în management educațional, potrivit OMECTS nr. 5549/2011, cu modificările și completările ulterioare.
Având în vedere finalizarea Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județul Vâlcea, doamna prof. Andra Bică, inspector școlar general, recomandă cadrelor didactice care întrunesc condițiile necesare pentru a face parte din Corpul Național de experți să aibă curajul să se înscrie pentru a deveni persoană resursă într-un proces managerial eficient.

Prof. Dobrete Florentina- Adina
Inspector management institutional
Inspectoratul Scolar Judetean Vâlcea