Concert Dorian Popa la Shopping City Mall, de Ziua Femeii

Ziua Femeii trebuie sărbătorită cu distracție și voie bună! Ce zici de un show pe placul tău cu Dorian Popa?

Dacă vrei să celebrezi începutul primăverii vino joi, 08 martie, începând cu ora 19:00 la Shopping City Râmnicu Vâlcea să petreci o seară specială dedicată ție și tuturor doamnelor și domnișoarelor pregătite de distracție.
Dorian Popa (n. 7 august 1988, Constanța) este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP. Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de pe PRO TV.
A apărut pe coperțile revistelor TV Mania, TV Satelit, Men’s Health, și Bravo. În 2015 a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit și a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii. În prezent susține mai multe concerte prin țară.