COMUNA VAIDEENI: Lansare proiect “Reabilitare moderată Centru integrat pentru dezvoltarea economiei locale și pentru tranziția către economia verde, Comuna Vaideeni”

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, in calitate de Coordonator de investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta, Componenta 10 – Fondul local, Investitia I.3 – Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ-teritoriale si Comuna Vaideeni, Judetul Valcea, jud. Valcea, in calitate de
Beneficiar, au semnat contractul de finantare nr. 8633 / 21.01.2023, pentru proiectul „Reabilitare moderată Centru integrat pentru dezvoltarea economiei locale si pentru tranzitia catre economia verde, Comuna Vaideeni”.

Obiectivul acestei investiții il reprezinta renovarea energetica moderata a cladirilor publice, contribuind astfel la imbunatatirea furnizarii de servicii publice la nivel local.

Valoarea totala a proiectului: 493.416,00 lei
Valoarea maxima a finantarii nerambursabile: 425.291,74 lei, din care:
– Valoarea eligibila din PNRR: 357.388,02 lei
– Valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile din PNRR: 67.903,72 lei

Grupul tinta al proiectului:

Beneficiari directi: Centru integrat pentru dezvoltarea economiei locale si pentru tranzitia catre economia verde, Comuna Vaideeni, judetul Valcea, aflata in subordinea UAT Comuna Vaideeni. Beneficiari indirecti: locuitorii Comunei Vaideeni, Consiliul Local al Comunei Vaideeni;

Rezultate: 1 cladire reabilitata termic apartinand Centru integrat pentru dezvoltarea economiei locale si pentru tranzitia catre economia verde, Comuna Vaideeni, Judetul Valcea

Perioada de implementare: 33 luni, incepand cu data de 01.04.2022
Data estimata pentru finalizarea proiectului: 03.02.2025
Cod proiect: C10-I3-506
Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei finantat din fonduri europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei si din fonduri nationale.

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei”
https://mfe.gov.ro/pnrr/ https://www.facebook.com/PNRROficial/
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerație UE”