Comuna Vaideeni blocată de reclamaţiile aberante ale unor sabotori

Cu mai puţin de trei luni până la alegerile locale echipele de campanie ale unor partide au înebunit de-a dreptul, adoptând metode neortodoxe şi puerile din disperare. Disperarea că primari de excepţie, aflaţi în funcţie, nu pot fi învinşi în alegeri corecte, şi prin mijloace legale a creat fel de fel de absurdităţi ale ahtiaţilor după putere.

În Costeşti liberalii l-au convins pe viceprimarul pesedist să dezerteze din PSD şi să devină candidatul lor şi recent, au numit director al şcolii speciale din Bistriţa un fost paznic şi fochist al şcolii care are sarcină de partid să o de afară din servici pe soţia primarului care este bibliotecară. În Păuşeşti Otăsău au fost trimise echipe de control ale Gărzii de Mediu să-l amendeze pe nedrept pe primar şi să pună presiune pe acesta. În Râmnicu Vâlcea cel mai bun primar din judeţ este terfelit zi şi noapte online de nişte cozi de topor şi de hateri disperaţi. În Şirineasa primarul care a relansat edilitar comuna, este împroşcat cu noroi şi cu minciuni pe reţelele de socializare de către fostul primar liberal şi echipele acestuia. În Popeşti o ceată de foşti ţărănişti, liberali, uneperişi şi pesedişti s-a unit să candideze pe o listă comună împotriva primăriţei Aurora Măgură care a achitat toate datoriile făcute de inconştienţii primari dinaintea ei şi a modernizat infrastructura unei comune sărace. În Guşoeni unul din cei mai buni primari social democraţi, Nicolae Concioiu, este denigrat de un grup infracţional care a fost condamnat pentru furt de combustibil.
Comuna Vaideeni are acum blocate mai multe proiecte edilitare aflate în derulare. Primarul Daniel Achim Băluţă este iubit şi apreciat de majoritatea localnicilor. Şi atunci ce au făcut neputincioşii adversari ai primarului şi ai oamenilor cinstiţi?
Nişte cetăţeni au depus plângeri peste tot pentru a bloca proiectele aflate în derulare, asta după ce anul trecut au blocat proiectul de introducere a gazelor în Horezu, Vaideeni, Slătioara, Tomşani, Măldăreşti, Frânceşti, Pietrari, prin desfiinţarea aberantă a programului de finanţare prin FDI.

Traian Guminski