Comuna Mateești continuă să se dezvolte

“Nu știe în ce se bagă” a fost reacția multor oameni după ce Cosmin Anghelescu a preluat frâiele Comunei Mateești. Și, parțial, aveau dreptate. Asta pentru că social-democratul a fost creditat de cetățeni să salveze o localitate în care zeci de ani aproape că nu se făcuse nimic, infrastructura era la pământ și interesul posibililor investitori aproape inexistent pentru această zonă.

Cosmin Anghelescu a venit, însă, cu lecția bine învățată și din secunda doi s-a apucat de muncă. Efectele s-au văzut treptat și sunt evidente, Comuna Mateești a cunoscut o dezvoltare la care mulți nici nu visau. Și lucrurile bune continua și în acest an care, chiar dacă este unul electoral, pentru Anghelescu este un nou an în care se muncește zi lumina. Infrastructura rutieră este una modernă acum și problema se va rezolva în totalitate, după ce o să reușească și asfaltarea ulițelor comunale.
De asemenea, se vor construi două poduri importante pentru comunitate în punctele “Honciu” și “Titi Negra”, plus alte câteva podețe.
O altă veste importantă este extinderea rețelei de canalizare în toată comuna. Nici cei mai mici locuitori ai comunei nu sunt uitați și elevii vor beneficia de tablete modern.