Comuna Gușoieni, în sărbătoare! Localnicii au avut parte de multe surprize din partea primarului Nicolae Concioiu

Duminică, în ziua de Rusalii, locuitorii Comunei Gușoieni au fost în sărbătoare. Cu mic, cu mare, au venit la locul amenajat în imediata apropiere a stadionului comunal pentru a participa la a șaptea ediție a zilei localității și au avut parte de multe surprize din partea primarului Nicolae Concioiu.

Ziua a avut de toate, un turneu de fotbal dedicat școlarilor, un altul pentru seniori. Nu a contat ccare au fost câștigătorii, toți copiii primind cadouri consistente din partea oficialităților locale. Nu au lipsit nici personalitățile politice și administrative din Județul Vâlcea, printre care îi putem aminti pe președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, prefectul Florian Marin, deputații Eugen Neață și Daniela Oteșanu, precum și primari din localitățile vecine. Într-o atmosferă de sărbătoare au fost acordate și alte numeroase cadouri și distincții. Pe scenă au urcat reprezentanții comunității local care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar şi tinerii care au trecut la vârsta majoratului și care au primit “atestatul de a se exprima în comunitate”. precum și elevii care au obținut rezultate bune la olimpiade. Discursurile celor prezenți au fost pe gustul oamenilor, scurte și de mare bun simț.

“Îl felicit pe domnul primar pentru tot ce a făcut în această comună și vă sfătuiesc să țineți aproape de dânsul pentru că urmează alte proiecte pe care le așteptați de mult timp. Noi, Consiliul Județean, îl vom sprijini în tot ceea ce face, în cadrul legal, normal”, a spus printre altele Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

“Sper că oamenii au fost mulțumiți. pentru a doua oară am avut o echipă de călușari care s-au pregătit foarte bine. Este sărbătoarea tuturor locuitorilor acestei comune și ea a durat până seara, am avut și artificii și recitaluri de muzică. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi”, completează edilul Nicolae Concioiu.
Unele din marile atracții ale zilei au fost recitatul călușarilor locali, dar și a celor veniți din Crețeni, Măciuca și din Valea Mare, precum și cântecele de excepție ale Rapsodiei Vâlcene. Elevii Școlii Gimnaziale din Gușoieni au fost și ei la înălțime, cu un recital de zile mari și ziua comunei s-a terminat cu un frumos foc de artificii, gustat din plin de toți cei prezenți.

De menționat este că ziua localității a coincis pentru deputatul Daniela Oteșanu cu serbarea zilei de naștere. Reprezentanta PSD a primit din partea organizatorilor un frumos buchet de flori, o diplomă și o plachetă. Distincții au primit și celalalte personalități județene prezente la eveniment. Pentru reușita acestei zile, primarul Nicolae Concioiu merită toate felicitările noastre!

Gabi Cîrjaliu