Comuna Costești se modernizează

Profitând de vremea frumoasă, primarul comunei Costești, Toma Peștereanu, a anunțat că a dat startul “la toaletarea arborilor care împiedică circulația pe drumurile publice, la strânsul gunoaielor de pe arterele principale, la curățirea rigolelor betonate și la reprofilarea rigolelor de pământ. S-a acționat pe Strada Mlaci, Mlaci -Stog, pe DN 67, Pietreni Par spre Bărbătești, Centru comuna-Brazi și pe Drumul Văratici.Vom continua pentru o comună curată și frumoasă”.
Dar acestea nu sunt singurele preocupări ale edilului șef, Toma Peștereanu muncind de zor, alături de echipa sa din Primărie, la o serie de proiecte pentru modernizarea comunei. Primarul a anunțat că a început anul 2023 cu investiții în aparatură medicală pentru dispensarul comunei, în iluminat public, toate fiind proiecte aprobate și finanțate, dar și cu proiecte pentru dezvoltarea turismului în zona, documentația necesară fiind deja depusă la ministerul de resort.
Alte două proiecte mari, respectiv extinderea rețelei de apă și introducerea gazelor, ambele depuse pe PNI ”Anghel Saligny”, sunt în faza realizării documentației, respectiv în faza de aprobare.