Comuna Budeşti s-a dezvoltat semnificativ în 2022

Cu o administrare model şi o infrastructură modernizată localitatea limitrofă Râmnicului a continuat să atragă investitori privaţi anul trecut, dar şi mulţi cetăţeni care au achiziţionat terenuri şi construit gospodării. Legăturile rutiere cu municipiul sunt excelente şi unităţile de învăţământ şi sanitare dotate, utilate conform standardelor şi cu personal calificat şi dedicat.
Toate acestea au contribuit la ascensiunea economică a comunei Budeşti care conform datelor furnizate de Direcţia de Finanţe a reuşit în 2022 să se situeze imediat după municipiile Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani în clasamentul localităţilor din Vâlcea după venituri.
Comuna Budești a avut anul trecut peste 8 milioane de lei venituri (faţă de 6 milioane în 2021) şi a urcat un loc în acest clasament faţă de 2021 când ocupa poziţia 4.
Este o mare realizare ţinând cont că Budeştiul a reuşit să obţină astfel 50% din veniturile obţinute de municipiul Drăgăşani. venituri cât jumătate din municipiul Drăgășani. Primarul Ion Vlădulescu şi salariaţii primăriei, dar şi Consiliul Local merită felicitări. (T.G.)