Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea face a treia donație de la începutul pandemiei pentru Spitalul Județean Vâlcea: un electrocardiograf portabil performant pentru Secția Boli Infecțioase

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea sprijină în continuare desfășurarea activității medicale în secția de boli infecțioase, unde pacienții sunt îngrijiți cu profesionalism și cu efort susținut din partea întregului personal medical.
Prin donațiile membrilor Clubului nostru am facut posibilă a treia donație de la începutul pandemiei pentru Spitalul Județean Vâlcea, constând în achiziționarea în luna noiembrie a unui electrocardiograf portabil performant pentru Secția Boli Infecțioase.
Prin această donație aducem un semn de mulțumire și recunoștință pentru personalul medical care lucrează până la epuizare pentru a salva sute de vieți, dar și un semn de solidaritate și empatie față de toți pacienți covid internați.
Vom continua să fim alături de personalul medical și de pacienți în primul rând cu inima, dar și cu toate acțiunile noastre care sunt conduse întotdeauna de deviza Rotary “ a servi mai presus de sine”, deviză regăsită și în munca profesioniștilor dedicați din secția de boli infecțioase.

Marian Mitră
Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea
2020-2021