Cioban găsit DECEDAT la Bunești! Anchetatorii au deschis dosar pentru OMOR

Un tânăr de 15 ani a dispărut săptămâna trecută în timp ce ducea oile la pășunat în zona Stâna Veche din comuna Bunești și a fost găsit mort într-o râpă din aceeași localitate. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru a afla cauzele decesului lui Panait Laurentiu-Constantin, în vârstă de 15 ani.

“La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a constituit la data de 28 iunie 2020 o cauză în care se efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care a survenit decesul unui minor al cărui cadavru a fost identificat în data de 28 iunie 2020 pe raza comunei Bunești, sat Teiușu, într-o zonă accidentată. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt” – se precizează în comunicatul transmis d Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

În seara zilei de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocnele Mari au fost sesizați cu privire la dispariția, din ziua de 25 iunie a.c., a lui PANAIT LAURENȚIU-CONSTANTIN, în vârstă de 15 ani, din Ocnele Mari. În data de 25 iunie a.c., în jurul orei 11:00 a plecat de la domiciliul unchiului său, din sat Teiușu, comuna Bunești, jud. Vâlcea, pentru a duce oile la pășunat, în zona Stâna Veche din aceeași localitate și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 170 – 179 cm, greutate 65 – 70 kg, păr șaten închis, ten deschis, ochi căprui. Obiecte vestimentare: cămașă cu mânecă scurtă, cu imprimeuri – romburi în două culori, alb cu maro, blugi de culoare neagră, în picioare poartă bocanci de culoare gri. Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112!