Cernișoara, la un pas de câștigarea O.G. Fotbal Feminin! Profesorul Eugen Predulete a făcut minuni cu micuțele fotbaliste

Fotbalul feminin nu trebuie subestimat! Afirmație ce ne este demonstrată încă odată de echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale Cernișoara (ce a ocupat locul II la nivel județean în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor), coordonată de domnul profesor Eugen Predulete!

Acesta a reușit să construiască o echipă luată de la zero, insuflându-le fetelor spiritul de echipă și încrederea necesară unei victorii. În etapa de sector echipa a câștigat două meciuri împotriva echipelor din Popești (meci câștigat cu 2 la 0) și Sinești (meci câștigat tot cu 2 la 0). După cele două meciuri frumoase, fetele au ajuns în etapa intermediară de care au trecut cu brio.
Data se schimbă și ajungem la etapa județeană, susținută în Sala Polivalentă Traian. Aici, domnii profesori Teo Tăbăcuțu și Eugen Preduelete și-au condus echipa în grupa A, prin 4 victorii: Cernișoara – Perișani (1:0), Cernișoara – Băile Olănești (2:0), Cernișoara – Gheoroiu (2:0) și Cernișoara – Anton Pann (3:1), obținând un punctaj maxim de 12 puncte, calificându-se în finală împotriva echipei învingătoare din grupa B, Școala Gimnazială Nr.5. Extenuate însă, fetele au avut parte de prima lor înfrângere, pierzând la doar un gol primul loc. „Ajunse în finală, fetele au jucat cu căștigătoarea grupei B, Școala Gimnazială Nr. 5. Meciul a fost pe departe unul din cele mai frumoase pe care le-am văzut, însă oboseala și-a spus cuvântul, echipa Școlii Cernișoara pierzând la diferență de un gol. Totuși pe această cale țin să le felicit, pentru mobilizarea de care au dat dovadă și le urez mult succes în continuare! Și țin să îi mulțumesc și colegului meu Teo Tăbăcuțu, care a reprezentat, alături de mine, un pilon de bază al acestei echipe!” , spune profesorul vâlcean.
Paula Giorloiu, portărița echipei, a demonstrat cât de multă coordonare există în acest sport, alături de Naomi Ciorâcă care a înscris 12 goluri pe toată durata competiției!
“Eu împreună cu echipa mea am reușit să câștigăm 6 meciuri în care am reușit o performanță unică! Mă bucur foarte mult că munca noastră a fost apreciată și felicitată! Toate mulțumirile mele se îndreaptă către domnul Predulete Eugen, care mi-a dovedit că orice vis poate deveni realitate!” completează Naomi Ciorâcă.
Echipa a fost formată din elevele: Cherăscu Denisa, Ciorâcă Naomi, Cumpănașu Ana, Drigă Andreea, Giorloiu Amalia, Giorloiu Paula, Lungu Cosmina, Strigoiu Andreea, Șerban Maria și Tălmaciu Mădălina. (G.C.)