Cercetaşii vâlceni s-au întrecut la Cupa Primăverii

O nouă primăvară a sosit, iar Grupul de Iniţiativă “Radu de la Afumați” Râmnicu Vâlcea al Organizaţiei Naţionale “Cercetaşii României” trebuia să o primească cum se cuvine; cu un trofeu în cinstea ei. Ca urmare, duminică, 12 martie 2017, au organizat Cupa Primăverii, o competiție cercetășească, ce a îmbinat utilul cu plăcutul, seriozitatea cu distracția.

Probele au fost construite în așa fel încât să fie verificate cunoștințele cercetășești, dar și de cultură generală; deprinderile practice (montare cort, prim-ajutor, noduri) dar a fost asigurată și buna dispoziție prin jocuri. La finalul câtorva ore de muncă și joacă, s-a tras linie și s-a stabilit clasamentul final.

La lupișori premiul I a fost adjudecat de unitățile Alutus și Bujorii de munte, iar premiul al II-lea de unitatea Lotus.

La temerari locul I a fost ocupat de unitatea Sf. Constantin Brâncoveanul cu 109 p, locul II de unitatea Piatra Craiului – 83 p, iar locul III de unitățile Cozia și Floare de colț cu 80,5 p.

Îi felicităm, pe această cale, pentru rezultatele obținute, dar mai ales pentru implicare, pentru că au rezistat frigului și vremii care astăzi nu le-a fost aliat, așa cum îi șade bine unui adevărat cercetaș.

Gata oricând! au strigat la final cu toții, pentru noi provocări și activități.