Cercetare pentru crimă, în cazul femeii moarte din Ocnele Mari

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au stabilit identitatea persoanei decedate, ale cărei oseminte au fost găsite pe un teren agricol, situat lângă str. Drumul Gării din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 26 noiembrie, Elena P., de 65 de ani, din oraşul Ocnele Mari, a plecat de la domiciliul şi nu s-a mai întors, fapt pentru care membrii familiei sale, în data de 29 noiembrie, au sesizat organele de poliţie cu privire la acest aspect.
Cu ocazia prezenţei la sediul I.P.J Vâlcea a M. E., fiica celei în cauză, i-au fost prezentate spre recunoaştere obiectele de îmbrăcăminte găsite asupra persoanei decedate, cu identitate necunoscută, aceasta precizând că îi aparţin mamei sale, fără a avea vreun dubiu în acest sens.
În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor şi cauzelor concrete ce au determinat decesul Elenei. P., urmând a se propune soluţie procedurală prin organele de parchet.